LG VARMEPUMPER – NOGLE AF DE BEDSTE SOM NOGENSINDE ER TESTET

Kinnan er officiel distributør af varmepumper fra LG. Særligt forhandler vi LG varmepumpen, Nordic Prestige, der er blevet kåret til bedst i test af SP, Sveriges Tekniske Forskningsinstitut. Varmepumpen har desuden fået den bedste samlede bedømmelse nogensinde af SP med en SCOP på 5,2 ved 20 grader og en LH SCOP på 6,33 ved 9 grader. Varmepumpen LG Nordic Prestige er udviklet specifikt til det nordiske klima, og er den bedste og mest miljørigtige varmepumpe til både opvarmning og aircondition i private hjem, sommerhuse, kontorbygninger, hoteller, restauranter, fabrikshaller, butikslokaler m.fl. Med varmepumper fra LG er du garanteret behagelige indendørsmiljøer hele året rundt.

Rentabel opvarmningsform

Miljøvenlig ogenergibesparende

Hurtig installation ogenkel at anvende

Fremtidssikret varme-løsning med lang levetid

VARMEPUMPER I STILRENT DESIGN

LG’s varmepumper er fremstillet i et stilrent og enkelt design, der passer til stort set alle boligindretninger, kontorinventarer og restaurantmiljøer. Varmepumperne er udviklede til at kunne holde i mange år, hvorfor det klassiske designudtryk klart er at foretrække.

LÆS MERE OM VARMEPUMPER

EFFEKTIV TIL DET NORDISKE KLIMA

De robuste varmepumper fra LG er i særdeleshed effektive, når det gælder varmekapacitet og varmefordeling i de kolde vinterperioder. Med LG varmepumper er du altid garanteret et varmt og behageligt indeklima. Dertil giver den effektive inverter-teknologi fra LG dig muligheden for at reducere dit energiforbrug med helt op til 50%. Varmepumpen LG Nordic Prestige 9 leverer desuden den største energibesparelse uanset, hvor i landet du bor.