Beregner

Beregn prisen for en varmepumpe

I de fleste tilfælde kan der være mange penge at spare, når du investerer i en varmepumpe, som alternativ til dit dyre olie- træpille- eller gasfyr. Derudover er varmepumpen også en noget mere miljøvenlig løsning end f.eks. elvarme, ole- og gasfyr og giver et meget bedre indeklima i boligen.

Det kan være en jungle at finde den rette varmepumpe til dit hjem, virksomhed eller sommerhus, og samtidig gennemskue, hvad det kommer til at koste. Derfor har vi hos KL Køleteknik gjort det nemmere at indhente et tilbud og få overblik over den samlede pris, hvis I går med drømme om at investere i en varmepumpe.

Varmepumpe beregner

Med vores varmepumpe prisberegner kan I selv beregne prisen for en varmepumpeløsning i jeres hjem, virksomhed eller sommerhus.

Tilbuddet fra prisberegneren er fuldstændigt uforpligtende og kan hjælpe jer med at få et overblik over prisen samt hvilken løsning, der fungerer bedst for jer, inden I træffer en beslutning.

Varmepumpe prisberegneren beregner et pristilbud ud fra jeres nuværende varmekilde og forbrug, hvilket den holder op mod det samlede boligareal i m2, der skal opvarmes.

Skulle I have spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Tlf. 88 44 54 46