MITSUBISHI VARMEPUMPER – DE BEDSTE PÅ MARKEDET

Mitsubishi Electric er den førende producent inden for udvikling af vedvarende varmepumpeteknologi, og har mange års erfaring med at levere stabile og rentable varmepumper af høj kvalitet til erhvervskunder, industrivirksomheder og private forbrugere.

Det er derfor at varmepumper fra Mitsubishi Electric er nogle af de mest solgte varmepumper i Norden.

 Rentabel opvarmningsform

 Miljøvenlig og energibesparende

 Hurtig installation og enkel at anvende

 Fremtidssikret varme-løsning med lang levetid

VARMEPUMPE LUFT TIL LUFT

Mitsubishis luft-til-luft varmepumper er en energieffektiv varmeløsning, der er udviklet til nordiske klimaforhold.

I sortimentet finder du blandt andet Mitsubishi HERO, der er en af de absolut bedste luft-til-luft varmepumper til prisen.

En luft-til-luft varmepumpe er nem at installere, bidrager til et bedre indeklima og så kan den halvere dine varmeudgifter.

LÆS MERE OM VARMEPUMPER.

BESPARELSER & SIKKERHED

Mitsubishi HERO har en høj energieffektivitet med A +++, hvilket giver dig en markant besparelse.

Derudover har den en en SCOP på 5,2, hvilket betyder, at for hver kW HERO leverer får du 5,2 gange så meget varme som sammenlignet med el.

Med HERO følger en ekstra garanti på hele 5 år.

HERO anvender kølemidlet R32. I modsætning til gammeldags kølemidler, der kunne skade ozonlaget, er R32 både godt for miljøet og ret energieffektivt. 

 

 

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND

Mitsubishis prisvindende Ecodan luft-til-vand varmepumper anvender nyskabende teknologier til at levere indendørsopvarmning og varmt vand.

Mitsubishi varmepumpe luft til vand er et af de mest avancerede varmesystemer, der er til rådighed i dag, og kan både bruges hos erhvervsvirksomheder, industrisektoren og private boligejere

Det er en simpel, men vedvarende varmeløsning, der både på effektivitet og pris kan konkurrere med traditionelle varmesystemer.

LÆS MERE OM VARMEPUMPER

ECODAN SILENT VARMEPUMPE

EDODAN er det effektive, støjsvage og miljøvenlige varmesystem, der vil give dig et behageligere indendørsklima i hjemmet. Den unikke teknologi giver optimal varme med minimal energiforbrug.

Ecodan Silent er en af de mest solgte varmepumper. Den er let at installere, og systemet er særdeles pålideligt. Efter et stykke tid lærer systemet, hvilke særlige forhold der gælder i dit hus, og justerer varmen til det mest effektive mulige energiforbrug.

KVALITET I SÆRKLASSE

Mitsubishi Electric HERO er en varmepumpe, der kontrollerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov.

HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage.

Med funktioner som i-see Sensor, Night mode og WiFi fjernstyring er HERO superhelten du har brug for.

LÆS MERE OM HERO HER