MILJØRIGTIGE VARMEPUMPER

Miljørigtige varmepumper er langt mere skånsomme i deres belastning af klimaet end fjernvarme eller opvarmning med fyringsolie, træpiller og naturgas. Ved at koble en CO₂ reducerende varmepumpe til det eksisterende vand- og varmesystem får du en varmeløsning, som kun kræver en brøkdel strøm sammenlignet med andre varmekilder. Med en energibesparende varmepumpe er du derfor med til at passe bedre på miljøet.

 Miljørigtig

 CO₂-reducerende

 Grøn varme

 Klimavenlig

GRØN VARME MED LAV MILJØBELASTNING

Ved at installere en klimavenlig varmepumpe i dit hjem eller ejendom får du grøn varme med lav miljøbelastning, som tilmed er langt billigere i drift end andre opvarmningsformer. Hvis din bolig er velisoleret, kan varmepumper mindske energitabet og give store besparelser på varmeregningen.

Hvis du sidestiller anvendelsen af varmepumper med anvendelsen af oliefyr, vil du kunne reducere dine varmeudgifter med helt op til 70 %, mens dit CO₂-udslip reduceres med ca. 40 %. Endvidere er varmepumper drevet af grøn strøm, der i Danmark typisk producers ved vedvarende energiformer som eksempelvis vindenergi. 

FÅ GRØN VARME TIL DIN BOLIG

VEDVARENDE ENERGIKILDER TIL OPVARMNING

Grønne energikilder som varmepumper har et lavt og miljømæssigt skånsomt energiforbrug, hvor de bruger energien fra luften udendørs til at omdanne varmeenergien i hjemmet til brugsvand, radiatorer samt rum- og gulvvarme.

luft-til-luft varmepumper er populære i sommerhusområderne, da de er velegnede til at holde sommerhuset frostfri i vinterperioden. Luft-til-vand varmepumper kræver vandbårne radiatorer og gulvvarme, men er forsat de mest foretrukne energikilder til opvarmning i nybyggerier, helårshuse og privatboligen.

LÆS MERE OM OPVARMNING I NYBYGGERI

ENERGIRIGTIG OPVARMNINGSFORM

Ved at skifte til en energirigtig opvarmningsform, og dermed begrænse forbruget af fossile brændstoffer som olie og kul, er du med til at beskytte miljøet. En varmepumpe har et reduceret energi- og ressourceforbrug, hvorfor du får en meget grønnere varmeløsning med lav miljøbelastning.

Bæredygtigt nybyggeri handler i høj grad om at mindske energiforbruget, dog uden at gå på kompromis med et sundt inde- klima, økonomi og æstetik. Her er varmepumper et oplagt valg, da de er langt mere miljøvenlige end andre varmekilder og så sørger de for at ventilere boligen med frisk luft. Desuden findes de i et væld af tidløse designs og ud fra et økonomisk aspekt tjener varmepumper sig hurtig ind.

MARKEDETS BEDSTE GARANTIORDNINGER

Hos KL Køleteknik er vi ISO-certificerede, VE-godkendte og er en del af Dansk køl og varme garantiordning. Vi står altid klar med teknisk rådgivning, uanset om det gælder luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper. Vi er lagerførende med de mest anvendte klimaanlæg, hvorfor du finder energieffektive varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi i vores sortiment, og vi skaffer gerne ekstra tilbehør hjem til dig, som vi ved fungerer i det nordiske klima.