I stadigt stigende grad plages både voksne og børn af astma og allergi. En af de væsentligste årsager til, at mange bliver udsat, er dårligt indeklima i private boliger og på arbejdspladser. Ved at installere varmepumper med luftrensnings- og filtreringssystemer kan du forebygge mange allergiske tilfælde. Med frisk luft fra et klimaanlæg vil du kunne forbedre indeklimaet, øge arbejdseffektiviteten og nedsætte risikoen for allergi og astma.

 Effektivt luftrensnings- og filtreringssystem

 Nedsætter risikoen for astma og allergi

 Opnå et behageligt og sundt indeklima

 Forhindrer fugt og udvikling af skimmelsvamp

SUNDT INDEKLIMA I HJEMMET OG PÅ ARBEJDSPLADSEN

Med miljøvenlige varmepumper kan du få et sundt indeklima i hjemmet og på arbejdspladsen. Ved at montere varmepumper, der renser luften for bakterier, kan du opnå store fordele. Særligt de rum, hvor det er svært at lufte ud og de steder i hjemmet, hvor du sjældent opholder dig eller plejer at foretage den daglige udluftning.

Det er nødvendigt med en effektiv ventilation, der sørger for at luften altid er frisk, hvis du ønsker at bo eller arbejde i et sundt indeklima. Den friske og rene luft giver mere energi og overskud til at klare hverdagens udfordringer, og er med til at minimere risikoen for at udvikle astma og allergi.

LÆS MERE OM VARMEPUMPER

SÅ MEGET KAN DU SPARE PÅ VARMEREGNINGEN

Hos KL Køleteknok finder du flere klimavenlige varmepumper, som med garanti vil kunne reducere din nuværende varmeregning. Hvor stor din besparelse kan blive, afhænger af dit nuværende varmesystem, dit energiforbrug og din boligs isoleringsforhold. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at udskifte olie-, naturgas- eller træpillefyret med en energivenlig varmepumpe, så kan du med vores simple beregner se, hvor meget du kan spare til sammenligning med din nuværende varmeløsning.

 Store besparelser fra første dag!

 Minimale udgifter til vedligeholdelse og service

 Miljørigtig varme med høj driftssikkerhed

 En bedre luftkvalitet og et behageligt indeklima

DK Indeklima

Har du problemer med fugt eller skimmelsvamp, eller har du behov for rådgivning
om ventilation eller radon? Så kontakt vores samarbejdspartner DK-Indeklima.